Sistemul.ro

Aplica SISTEMUL Perfect pentru Afacerea Ta !

1. Ce este Sistemul.ro ?

Sistemul.ro este o platforma de afaceri, prin care :

2. Cum poti gasi oportunitati de afaceri in Sistem ?

Sistemul.ro este locul in care fiecare isi poate "parca" si dezvolta afacerea.
Prin urmare, Sistemul.ro este un mediu de afaceri in retea, unde vei putea afla foarte multe despre oportunitati de afaceri si metode de a iti dezvolta afacerea !


3. Cum gasesti noi parteneri de afaceri in Sistem ?

Sistemul.ro iti pune la dispozitie o "pagina de captare" de cursanti. Promovand respectiva pagina, o multime de oameni vor avea acces la afacerea ta si vor putea decide sa ti se alature. De asemenea, acesti oameni vor primi, constant, idei valoroase, prin email, astfel incat vor fi instruiti si motivati pentru a reusi in mediul online.

Chiar daca nu se vor inscrie in afacerea ta, vei putea castiga in cazul in care isi vor activa conturile din Sistem, prin urmare, indirect, tot vor fi partenerii tai de afaceri din Sistem !


4. Cum castigi din Sistem ?

Sistemul.ro iti ofera doua surse importante de castig. Astfel :
  • Sistemul iti va promova si iti va dezvolta afacerea in retea, prin cursul de afaceri la care se vor abona cursantii tai !
  • Vei castiga cate 1 euro pe luna pentru fiecare cursant, inscris direct sau indirect pe 5 nivele de referinta, care va decide sa isi activeze contul (doar daca ai si tu contul activ) !


5. Care sunt pasii pentru a incepe sa castigi din Sistem ?

  • In primul rand, te abonezi la cursul de afaceri ! Mai departe, iti va fi generat, automat, un cont in Sistem !
  • Te loghezi in contul din Sistem si urmezi instructiunile precise din "Ghid" !

    Pe scurt, Ghidul te invata urmatoarele :
  • Daca nu esti deja inscris intr-o afacere in retea, te poti inscrie in afacerea recomandata de indrumatorul tau !
  • Iti setezi afacerea ! (optiunea "Setare Pas cu Pas")
  • Incepi sa promovezi linkul tau de referinta (pagina de captare de cursanti) !


6. Cum functioneaza ?

1. Promovezi linkul tau de referinta. Aceasta pagina va capta cursanti pentru tine.
2. Cursantii tai vor primi, automat, email-uri periodice, legate de domeniul afacerilor online.
3. Email-urile vor contine toate informatiile necesare pentru dezvoltarea unei afaceri si vor oferi, constant, o doza importanta de motivatie, cursantilor !
4. De asemenea, cursantii vor primi si linkul catre BIZ - pagina personalizata a afacerii tale (din acest motiv este important sa iti "setezi afacerea", astfel incat Sistemul sa ti-o poata promova) !
5. O parte din cursanti se vor inscrie in afacerea ta, ceea ce iti va creste considerabil venitul din afacerea pe care iti doresti sa o dezvolti !
6. O parte din cursanti vor decide, de asemenea, sa isi activeze contul, pentru a isi promova afacerea mai puternic si a isi maximiza veniturile !
7. Astfel, in cazul in care si tu vei avea contul activ, vei castiga cate 1 euro lunar pentru fiecare membru activ din reteaua ta din Sistem, de pe 5 nivele.

Sistemul aplica, practic, o retea de succes pentru afacerile in retea ale fiecaruia, in mod personalizat si automatizat, bazandu-se pe un curs de afaceri si pe un efect de sinergie intre cele 2 surse de venit (sursa de venit din afacerile individuale si sursa de venit din Sistem) !

Acesta este modul cel mai eficient de a dezvolta o afacere online !