Utilizator: Parola:

Aplica SISTEMUL Perfect pentru Afacerea Ta !

Principiul simplitatii...

Iata tot ce trebuie sa stii :

1. Te inscrii la cursul online oferit de Sistemul.ro ! (vezi dreapta)
Ca urmare vei primi informatii foarte importante legate de afacerile online in general, precum si de ceea ce are Sistemul.ro sa iti ofere !

2. Te vei loga in contul tau generat pe Sistemul.ro, folosind datele primite prin email dupa inscrierea la curs ! (vezi dreapta)

3. Daca nu ai deja o afacere online pe care sa o promovezi, vei gasi in contul tau oportunitati de afaceri (prima care iti va fi recomandata va fi afacerea indrumatorului tau direct - persoanei care te-a adus in Sistemul.ro) !
Asadar, daca nu ai deja o afacere, te vei inscrie intr-o afacere recomandata in contul tau !

4. Vei completa toate datele cerute la optiunea "Setare Pas cu Pas" din contul tau !
Ca urmare, iti va fi generata automat o pagina a afacerii tale (LP = Landing Page)

5. Vei avea de promovat un link de forma www.sistemul.ro?a=1 !

Asta este tot ce vei avea de facut !

Mai departe, cei care vor vizita linkul tau se vor inscrie la acelasi curs online ca si tine (si automat vor deveni partenerii tai directi) si vor avea posibilitatea sa isi dezvolte fie propriile afaceri fie sa se inscrie in afacerea ta (care va fi recomandata atat in contul lor cat si prin intermediul cursului pe care il vor primi prin email, pe o perioada mai lunga de timp) !

Indiferent daca acesti parteneri se vor inscrie in afacerea ta sau nu, daca se vor activa vei castiga comisioane directe si bonusuri de indrumare datorita lor !

Inscrie-te GRATUIT in Sistem

Am deja un cont !